AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün nefes aldığını görmek

Kahve falında ölünün nefes aldığını görmek

Kahve falında ölünün nefes aldığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, her zaman hak ettiğini alacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün nefes aldığını gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölünün nefes aldığını görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Kahve falında su altında nefes aldığını görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altında nefes aldığını görmek çekilen hasretin biteceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin nefes aldığını görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında zor nefes aldığını görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, başının derde gireceğine işarettir.

Kahve falında denizde nefes aldığını görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında suda nefes aldığını görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında denizin içinde nefes aldığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir