AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin göl görmek

Kahve falında derin göl görmek

Kahve falında derin göl görmek dişe diş savaşacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, dertlerinden arınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Kahve falında derin göl gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında derin göl görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında derin su birikintisi görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında derin vadi görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında derin bir suya düşmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin akarsuda yüzmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında derin havuza atlamak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında derin bir kuyuya düşmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Kahve falında tırnağını derin kesmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir