AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri pantolon görmek

Kahve falında deri pantolon görmek

Kahve falında deri pantolon görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deri pantolon gördüyseniz:

  • Sağlık açısından da temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında deri pantolon giymek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında deri pantolon görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon düğmesi görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonunun ıslandığını görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçıvan pantolon görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni pantolon görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni kot pantolon almak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ters pantolon giymek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir