AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonunun ıslandığını görmek

Kahve falında pantolonunun ıslandığını görmek

Kahve falında pantolonunun ıslandığını görmek bolluk içinde yaşamaya, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolonunun ıslandığını gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Kahve falında pantolonunun ıslandığını görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz suyuyla ıslanmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çorabın ıslandığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslandığını görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dalgayla ıslanmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında su ıslanmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları ıslanmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir