AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni pantolon görmek

Kahve falında yeni pantolon görmek

Kahve falında yeni pantolon görmek yetki ve imza sahibi olacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, bereketli günler geçirileceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisiyle övüneceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni pantolon gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir.

Kahve falında yeni kot pantolon almak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni pantolon giymek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni pantolon görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni yırtık pantolon görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni pantolon almak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında yeni kot pantolon görmek üstün başarılar alacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek günahlara, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir pantolon almak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir