AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri fabrikası görmek

Kahve falında deri fabrikası görmek

Kahve falında deri fabrikası görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri fabrikası gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında deri fabrikası görmek maddi varlığının çoğalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski fabrika görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fabrikada çalışmak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fabrika müdürünü görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, ayıplı yolara sapacağına delalet eder.

Kahve falında şeker fabrikası görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında mermer fabrikası görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fabrikada çalıştığını görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ip fabrikası görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir