AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip fabrikası görmek

Kahve falında ip fabrikası görmek

Kahve falında ip fabrikası görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında ip fabrikası gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Kahve falında ip fabrikası görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına yorulur.

Kahve falında kendini fabrikada görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fabrikaya gitmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında süt fabrikası görmek hayırlı günlerin geleceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet eder.

Kahve falında deri fabrikası görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tatlı fabrikası görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fabrikada işe başlamak çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fabrika görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir