AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski fabrika görmek

Kahve falında eski fabrika görmek

Kahve falında eski fabrika görmek sağlığın bozulacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski fabrika gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Kahve falında eski bir fabrika görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kötülüklerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski fabrika görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et fabrikası görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, başarılarının tadına varacağına alamet eder.

Kahve falında fabrikanın yandığını görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında fabrikada çalıştığını görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında bal fabrikası görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pamuk fabrikası görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta fabrikası görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir