AnaSayfa / Genel / Kahve falında fabrika müdürünü görmek

Kahve falında fabrika müdürünü görmek

Kahve falında fabrika müdürünü görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında fabrika müdürünü gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Kahve falında fabrika müdürünü görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük fabrika görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında tekstil fabrikası görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında fabrikada çalıştığını görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet eder.

Kahve falında fabrika sahibi olmak kazancının ve rızkının düşeceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer fabrikası görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında şeker fabrikası görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında süt fabrikası görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir