AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerime işediğini görmek

Kahve falında birinin üzerime işediğini görmek

Kahve falında birinin üzerime işediğini görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üzerime işediğini gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında başkasının üzerine işediğini görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin senin üstüne işediğini görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun üzerine işediğini görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Kahve falında kadının işediğini görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun işediğini görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında eve işediğini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yükünün azalacağına işarettir.

Kahve falında durmadan işediğini görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın işediğini görmek işlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir