AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerinize işediğini görmek

Kahve falında birinin üzerinize işediğini görmek

Kahve falında birinin üzerinize işediğini görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üzerinize işediğini gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir çocuğun üzerine işediğini görmek istenmeyen olayların olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında erkek çocuğun işediğini görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin üzerine işediğini görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin işediğini görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyunun işediğini görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin işediğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli işediğini görmek yeni denemelerde bulunacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalettir.

Kahve falında kedinin eve işediğini görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir