AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine toprak atıldığını görmek

Kahve falında üzerine toprak atıldığını görmek

Kahve falında üzerine toprak atıldığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine toprak atıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz veya eviniz için gerekli krediyi bulabilirsiniz ya da tam tersi, ani ödemeler sizi zorlayabilir.

Kahve falında üstüne toprak atılmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında üzerine toprak atıldığını görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne toprak atıldığını görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kendine iftira atıldığını görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işarettir.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden atılmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında okuldan atılmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavdan atılmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir