AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine bıçak atıldığını görmek

Kahve falında kendine bıçak atıldığını görmek

Kahve falında kendine bıçak atıldığını görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, adını işiyle duyuracağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, malını ve canını emniyete alacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendine bıçak atıldığını gördüyseniz:

  • Talep eden için büyük önem taşıyan bir yardım isteğiyle karşılaşacaksınız.

Kahve falında kendine bıçak atıldığını görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işarettir.

Kahve falında bıçak atıldığını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine ok atıldığını görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş topu atıldığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında dersten atıldığını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında suya atıldığını görmek bereketin geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir