AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini derede görmek

Kahve falında kendini derede görmek

Kahve falında kendini derede görmek kara kara düşünür olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kendini derede gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi en olumlu şekle sokabilir ya da yeni bir arkadaşlık başlatabilirsiniz.

Kahve falında derede oynamak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına alamet eder.

Kahve falında dere temizlemek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında bal deresi görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz berrak dere görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir dere görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında mavi dere görmek maddi zarara uğrayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında suyu çekilmiş dere görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede timsah görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir