AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir derede yüzmek

Kahve falında bir derede yüzmek

Kahve falında bir derede yüzmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, zararının büyük olacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bir derede yüzmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda oldukça verimli ilişkiler kurabilir, güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında derede ters yüzmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında dere suyunda yüzmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derenin içinde yüzmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede yüzdüğünü görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere yüzmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında derede yüzmek güzel günler yaşayacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan derede yüzmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya yorulur.

Kahve falında bulanık derede yüzmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir