AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda ördek görmek

Kahve falında çok sayıda ördek görmek

Kahve falında çok sayıda ördek görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda ördek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında çok sayıda ördek görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalettir.

Kahve falında çok sayıda iğne görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sağlığının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırk sayısını görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda gözlük görmek kötü halin son bulacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında piyango sayılarını görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında çok sayıda asker görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda kedi köpek görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hak yolunu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda tavuk görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir