Kahve falında tamamlanmamış köprü görmek

Kahve falında tamamlanmamış köprü görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tamamlanmamış köprü gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Kahve falında tamamlanmamış köprü görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tamamlanmamış cami görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz tamamlayamamak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, onlar tarafından çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin tamamının döküldüğünü görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdesti tamamlayamamak herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına işaret eder.

Kahve falında abdestini tamamlayamamak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ev taşımaya alamet etmektedir.

Kahve falında tamamlanmamış inşaat görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında abdest tamamlayamamak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir