AnaSayfa / Genel / Kahve falında derbi maç görmek

Kahve falında derbi maç görmek

Kahve falında derbi maç görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında derbi maç gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında derbi maç görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maç sonucu görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında macaristanua gitmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında futbol maçında gol atmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında maç görmek zararının büyük olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarla maç yapmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında tenis maçı izlemek çekilen hasretin biteceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında futbol maçı görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir