AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem yeri görmek

Kahve falında deprem yeri görmek

Kahve falında deprem yeri görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ileriye gideceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, elinin darda kalmayacağına, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Kahve falında deprem yeri gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Kahve falında depremde yerin yarıldığını görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem yeri görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem olduğunu yaşamak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini depremden kurtarmak hasret çekenlerin buluşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında depremde evinin sallandığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde deprem olduğunu görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işarettir.

Kahve falında deprem enkazı görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında depremde yaralanmak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir