AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem ve cami görmek

Kahve falında deprem ve cami görmek

Kahve falında deprem ve cami görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem ve cami gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında deprem ve cami görmek yeni başlangıçların yapılacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında depremde caminin yıkıldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına alamet eder.

Kahve falında deprem zelzele görmek kazancının çok düşeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında deprem haberi görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında deprem olurken besmele çekmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında hafif deprem olduğunu görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına inanılır.

Kahve falında depremde enkaz altında kalmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında işyerinde deprem görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir