AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olurken besmele çekmek

Kahve falında deprem olurken besmele çekmek

Kahve falında deprem olurken besmele çekmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında deprem olurken besmele çekmek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Kahve falında deprem olurken besmele çekmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında deprem olurken şahadet getirmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olurken dua etmek kişinin can derdine düşeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet eder.

Kahve falında deprem olurken görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deprem olurken salavat getirmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine delalet eder.

Kahve falında deprem olurken kaçmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, görmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem olurken namaz kılmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınav olurken kopya çekmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir