AnaSayfa / Genel / Kahve falında hafif deprem olduğunu görmek

Kahve falında hafif deprem olduğunu görmek

Kahve falında hafif deprem olduğunu görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hafif deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Kahve falında hafif deprem olduğunu görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret eder.

Kahve falında hafif deprem görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hafif dalgalı deniz görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalettir.

Kahve falında hafif kar yağdığını görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hafif yer sarsıntısı görmek kötü haberler alacağına, kazancının da eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında depremden evin yıkıldığını görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem izlemek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak fikirlerinin amacına ulaşacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir