AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde deprem görmek

Kahve falında işyerinde deprem görmek

Kahve falında işyerinde deprem görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı haberlere, kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, bir sıkıntıya girmeye işaret eder.

Kahve falında işyerinde deprem gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Kahve falında işyerinde deprem görmek büyük bir karar verileceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinin depremde yıkıldığını görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında işyerinde deprem olduğunu görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında sürekli deprem görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerde deprem olduğunu duymak para pul sahibi olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde yıkılmış ev görmek nefsine uyacağına, onların güvenini sarsacağına işaret eder.

Kahve falında deprem ve fırtına görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında depremle sarsılmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir