Kahve falında deprem sonrasını görmek

Kahve falında deprem sonrasını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deprem sonrasını gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Kahve falında deprem sonrasını görmek çok sevinçli haberler alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında depremden sonrasını görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işarettir.

Kahve falında ölüm sonrasını görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin önce öldüğünü sonra dirildiğini görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardan sonra güneş görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında önce ağlamak sonrada gülmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına inanılır.

Kahve falında yıllar sonrasını görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir