AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardan sonra güneş görmek

Kahve falında kardan sonra güneş görmek

Kahve falında kardan sonra güneş görmek hata yapılacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hoş olaylar yaşayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kardan sonra güneş gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kardan sonra güneş görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, daha fazla rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur sonrası güneş görmek yaşama sevincine kavuşacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına inanılır.

Kahve falında birinin ölüp sonra tekrar dirildiğini görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmek sonrada dirilmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında çanta kaybetmek ve sonra bulmak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüp sonra dirildiğini görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir