AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıllar sonrasını görmek

Kahve falında yıllar sonrasını görmek

Kahve falında yıllar sonrasını görmek azap çektiğine, adının her yerde geçeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yıllar sonrasını gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında yıllar sonrasını görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cem yılmazı görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni yıl kutlamak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni yıla girdiğini görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında mesut yılmazuı görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir yıla girdiğini görmek dirliğin bozulabileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm yılını görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni yılı kutlamak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir