AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem oldu unu görmek

Kahve falında deprem oldu unu görmek

Kahve falında deprem oldu unu görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, bilgi sahibi olacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hak yolunu bulacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem oldu unu gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında deprem oldu unu görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza yorulur.

Kahve falında pakette un görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un çorbası yemek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ipe un sermek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında unutamadığın birini görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek hayır dualarına nail olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken unutarak su içmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşuya un vermek çok kötü durumlara düşeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir