Kahve falında unutamadığın birini görmek

Kahve falında unutamadığın birini görmek insanlara olan güvenin artacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine yorulur.

Kahve falında unutamadığın birini gördüyseniz:

  • Endişelerinizi bir kenara bırakıp ilerlemelisiniz.

Kahve falında deprem oldu unu görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında çuvala un doldurmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday unu görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sonradan da çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok un görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un istemek el attığı her işten zararla çıkacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yere un döküldüğünü görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında adet oldu unu görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir