AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olacağını hissetmek

Kahve falında deprem olacağını hissetmek

Kahve falında deprem olacağını hissetmek çok yorulacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem olacağını hissetmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor.

Kahve falında deprem olacağını hissetmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına yorulur.

Kahve falında depremi hissetmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında deprem sarsıntısı hissetmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında deprem olduğunu hissetmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deprem hissetmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında sıcaklığı hissetmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyametin koptuğunu hissetmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında öpüldüğünü hissetmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir