AnaSayfa / Genel / Kahve falında öpüldüğünü hissetmek

Kahve falında öpüldüğünü hissetmek

Kahve falında öpüldüğünü hissetmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öpüldüğünü hissetmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu netice alabilirsiniz.

Kahve falında yağmur yağdığını hissetmek parasal durumun düzeltileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan hissetmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, huzur ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini ölmüş hissetmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olup bebeği hissetmek hatalarını düzelteceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaşıyormuş gibi hissetmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında üç harflileri hissetmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında gül kokusu hissetmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Kahve falında koku hissetmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir