AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem olduğunu hissetmek

Kahve falında deprem olduğunu hissetmek

Kahve falında deprem olduğunu hissetmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında deprem olduğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında deprem sarsıntısı hissetmek üzüntülerin sevince döneceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına alamet eder.

Kahve falında deprem hissetmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olacağını hissetmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında depremi hissetmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem olduğunu hissetmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Kahve falında gibi hissetmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yalnız kaldığını hissetmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir