AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremi bilmek

Kahve falında depremi bilmek

Kahve falında depremi bilmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hayırlı işlere girileceğine, kişinin başarılarının artacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kötü noktalara geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye yorulmaktadır.

Kahve falında depremi bilmek gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında depremi bilmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında deprem olacağını bilmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini hamile bilmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlı olduğunu bilmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendi işinin sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında evleneceğini bilmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapse gireceğini bilmek namının yürüyeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevine gireceğini bilmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir