AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu bilmek

Kahve falında hamile olduğunu bilmek

Kahve falında hamile olduğunu bilmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, o masumların bedduasını alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına inanılır.

Kahve falında hamile olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kendini hamile olduğunu bilmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayır vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hamile bilmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu bilmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz kıldığını bilmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına alamet eder.

Kahve falında öleceği zamanı bilmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir