AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem yaşadığını görmek

Kahve falında deprem yaşadığını görmek

Kahve falında deprem yaşadığını görmek makbul olmayan işler yapacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deprem yaşadığını gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında deprem olduğunu yaşamak kazalardan, belalardan korunacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deprem sarsıntısı yaşamak mevki edineceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında evde depremi yaşamak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında deprem yaşadığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında deprem anını yaşamak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında evde deprem yaşamak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında deprem yaşamak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir