AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüm korkusunu yaşamak cesaret ve inançla hareket edeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında ölüm korkusu yaşadığını görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında korku yaşamak borçların kapanacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm korkusu yaşamak kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, hak yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşen görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten düşmeyi görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir