AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku yaşamak

Kahve falında korku yaşamak

Kahve falında korku yaşamak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, geçimin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında korku yaşamak gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ölüm korkusu yaşamak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korku yaşamak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına inanılır.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak büyük takdir toplanacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm korkusu yaşadığını görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm korkusunu yaşamak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanla korkutulmak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında insanları korkutmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir