AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm korkusu yaşamak

Kahve falında ölüm korkusu yaşamak

Kahve falında ölüm korkusu yaşamak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüm korkusu yaşamak gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüm korkusu yaşamak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm korkusunu yaşamak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüm korkusu yaşadığını görmek planlı ve programlı davranacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem korkusu yaşamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında korku yaşamak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölüm korkusu hissetmek malının artmasını sağlayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölümü yaşamak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir