AnaSayfa / Genel / Kahve falında niyet çekmek

Kahve falında niyet çekmek

Kahve falında niyet çekmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işarettir.

Kahve falında niyet çekmek gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında niyet çekmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşana niyet çektirmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında kuran okumaya niyet etmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, işinde uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında niyet görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaza niyetlenmek yokluk içine düşeceğine, borçlarının kalmayacağına inanılır.

Kahve falında namaz için niyet etmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evlenmeye niyet etmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, hem çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir