AnaSayfa / Genel / Kahve falında ani fren yapmak

Kahve falında ani fren yapmak

Kahve falında ani fren yapmak huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kazancın çoğalacağına, hileye, fesada bulaşacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ani fren yapmak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında ani fren yapmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ani yolculuk yapmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, patron koltuğuna geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ani ölüm haberi almak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ani misafir görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, zaaflarına kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabada fren yapmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla fren yapmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işaret eder.

Kahve falında araba frenine basmak maddi imkanlarının çoğalacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında frenk inciri görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, herkesten ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir