AnaSayfa / Genel / Kahve falında ani misafir görmek

Kahve falında ani misafir görmek

Kahve falında ani misafir görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, aklına giren şeytana uyacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ani misafir gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan, başarınızı sahiplenen veya engellemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ani misafir görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında ani fren yapmak bazı girişimlerde bulunacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ani yolculuk yapmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına inanılır.

Kahve falında ani ölüm haberi almak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir etmek zorlukların giderileceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölüye misafir olmak hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalet eder.

Kahve falında misafirlere yatak yapmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzak yoldan gelen misafir görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir