AnaSayfa / Genel / Kahve falında frenk inciri görmek

Kahve falında frenk inciri görmek

Kahve falında frenk inciri görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında frenk inciri gördüyseniz:

  • Biraz da kendi hayatınıza zaman ayırın.

Kahve falında frenk inciri görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında frenk incir görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında freni tutmayan araba görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, bir süre zorluk çekeceğine alamet eder.

Kahve falında arabada frene basmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba freni görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın freni tutmamak başarısının düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında el freni görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla fren yapmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir