AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla fren yapmak

Kahve falında arabayla fren yapmak

Kahve falında arabayla fren yapmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla fren yapmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arabayla fren yapmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada fren yapmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada frene basmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba freni görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında freni tutmayan araba sürmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında freni tutmayan araba görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında araba el freni görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında freni patlamış araba görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir