AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada fren yapmak

Kahve falında arabada fren yapmak

Kahve falında arabada fren yapmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, başarıya giden yollarını açacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında arabada fren yapmak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında arabayla fren yapmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada fren yapmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında araba el freni görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında araba frenine basmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında freni tutmayan araba görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba freni görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında freni patlamış araba görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında freni tutmayan araba sürmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir