AnaSayfa / Genel / Kahve falında gıda deposu görmek

Kahve falında gıda deposu görmek

Kahve falında gıda deposu görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gıda deposu gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Kahve falında gıda deposu görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gıda mühendisi görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında donmuş gıda görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında gıda alışverişi yapmak ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında gıda kurdu görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına inanılır.

Kahve falında bozulmuş gıda görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kuru gıda görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine yorulur.

Kahve falında gıda görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir