AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin yok olduğunu görmek

Kahve falında denizin yok olduğunu görmek

Kahve falında denizin yok olduğunu görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, fakirlerin güleceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında denizin yok olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Kahve falında denizin yok olduğunu görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin yok olduğunu görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yok olmak bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yeni işlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişi yok görmek büyük başarıya ulaşılacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yok olduğunu görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin yok olduğunu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanı yok etmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yokluk görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir