AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstüne uçmak

Kahve falında denizin üstüne uçmak

Kahve falında denizin üstüne uçmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, gönlünce harcama yapmasına, ticarette öne geçeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne uçmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Kahve falında denizin üstüne uçmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında denizin üstüne geldiğini görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstüne yatmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında denize uçmak istediği gibi alışverişe gideceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir