AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstüne geldiğini görmek

Kahve falında denizin üstüne geldiğini görmek

Kahve falında denizin üstüne geldiğini görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, rakiplerini alt edeceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kötüyse düzeleceğine, zorluğa düşeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstüne geldiğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Kahve falında denizin üstüne geldiğini görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek rızkının eksileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstüne geldiğini görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin üstüne geldiğini görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın üstüne geldiğini görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet eder.

Kahve falında farenin üstüne geldiğini görmek sayılacağına ve sevileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne kuma geldiğini görmek mutsuz olacağına, üzüleceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir