Kahve falında ağaçta fare görmek

Kahve falında ağaçta fare görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, başarılarının devamının geleceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta fare gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında ağaçta fare görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine inanılır.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet eder.

Kahve falında ufak fare görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin üstüne geldiğini görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında fare pişirmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında renkli fare görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çocuklarının fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, zarar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare doğurduğunu görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir