AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Kahve falında ağaçtan çam fıstığı toplamak hasta ve üzgün olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fıstık toplamak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan fıstık yemek kendi kabuğuna çekileceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çam fıstığı ağacı görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalet eder.

Kahve falında fıstık ağacı dikmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta fıstık görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında şam fıstığı ağacı görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında fıstık ağacı görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir