AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek gördüyseniz:

  • İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında denizin üstünde gemiyle gezmek çok kötü durumlara düşüleceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde gemiyle gezmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, üçüncü gözünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde gemiyle gezmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiyle denizde gezmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kısmetlerinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üstünde gemiler görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini deniz üstünde gemide görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında denizin üstünde gemiye binmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde gemi görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir